Time flies

Monet työkaverit on viime päivinä kyselleet, että paljon mulla on vielä työssäoppimista jäljellä ja kaikki on ihan hämmästyneitä, kun kerron että enää 1,5 viikkoa (tällä hetkellä ei enää sitäkään). Tuntuu että aika on kulunut tosi nopeasti, sillä lento lähtee takaisin Suomeen jo ensi viikon sunnuntaina. Viikonloppu on aluillaan, ja tuun huomenna työskentelemään U-Boat tapahtumassa, josta oon innoissani. Jokainen työntekijä pukeutuu 1940-luvun tyyliin, esim. armeijan uniformuihin. Mun roolina tulee olemaan sota-ajan sairaanhoitaja. Tapahtumassa on mm. pop-up museo, vintage styling, valokuvauskoppi, toisen maailmansodan aikaisia koneita ja puheita.
Pääsin aikaisemmin tällä viikolla tekeen kyselyn U-Boat tapahtumaa varten ja tuun haastattelemaan ihmisiä huomenna, jotta Guildhall saisi palautetta ja kehitysideoita tapahtumalle. Tuon kyseisen kyselyn lisäksi pääsin tekemään palautekyselyn opastetuista kierroksista, joita järjestetään sekä Guildhallissa ja Tower Museumissa ja myyntipalveluista. Oon myös päässyt antamaan mun tekemää suomenkielistä Guildhall-tiivistelmää suomalaisille, joita kävi viime viikolla töissä peräti kolme! Tänään juttelin töissä myös pariskunnalle, joiden seuraava matkakohde oli Suomi ja annoin vinkkejä mitä Helsingissä ja Turussa kannattaisi tehdä. 


Viime päivinä täällä on ollut hyvät kelit, joten teetäkin pääsi nauttimaan auringonpaisteessa, terassilla


Warehouse Cafe and Gallery

Viime viikonloppuna tehtiin päiväreissu Millan kanssa Buncranaan, noin 6000 asukkaan kylään joka sijaitsee 40 minuutin bussimatkan päässä täältä Derrystä. Buncrana oli todella söpö pikkuinen paikka, täynnä kauniita maisemia. Jos menee Buncranaan, kannattaa käväistä Swan Parkissa. Noin 2,5 kilometrin reitin varrella näkee muutamia rantoja, siltoja, lehmiä ja kivikkoja. 


Kevään merkkejä


Kävelyreitti oli täynnä kauniita rantoja


Kaarisilta


Lehmiä laiduntamassa



Maailman söpöin pikkukirjasto






  
Love Buncrana

- Jonna

Kommentit

Suositut tekstit